Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 03. 2020. 18:33   >>  18:37

BORBA ZA LŠ

Prvi remi Atletika, Sevilji bod i Madridu

Fudbaleri Atletiko Madrida odigrali su danas na svom terenu neriješeno 2:2 protiv Sevilje, u utakmici 27. kola španskog prvenstva.

Sevilja je povela u 19. minutu golom Luka de Jonga, a ubrzo je sa dva gola Atletiko preokrenuo. U 32. minutu izjednačio je Alvarto Morata iz penala, a četiri minuta kasnije vođstvo je doneo Žoao Feliks. Konačan rezultat postavio je Lukas Okampos iz penala u 43. minutu.

Sevilja je treća na tabeli sa 47 bodova.

Atletiko je 12. put ove sezone u Primeri odigrao neriješeno, a drugi meč uzastopno i peti je na tabeli sa 45 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Hetafe ali i utakmicu manje. 

U prvom meču dana, fudbaleri Majorke pobijedili su na gostujućem terenu Eibar sa 2:1, u utakmici 27. kola španskog prvenstva.

Majorka je povela u 42. minutu golom Danijela Rodrigesa, a prednost je udvostručio Takefusa Kubo u 78. Jedini gol za domaći tim postigao je Pedro Bigas u prvom minutu nadoknade vremena.

Majorka je ostvarila sedmu pobjedu, važnu u borbi za opstanak. Ta ekipa je prva u zoni ispadanja sa 25 bodova, koliko ima i Selta, koja je uz utakmicu manje prva iznad crte.

Eibar na 16. mjestu ima 27 bodova i utakmicu manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније