Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

08. 03. 2020. 17:35   >>  17:47

RUTINSKA POBJEDA

Bajern u retro dresovima uvećao prednost

Bajern je u nedjelju dočekao i savladao Augzburg i proslavio 120 godina postojanja kluba. Posebno za ovu priliku, Bajern je nosio dresove koji su replika onih koje je tim nosio u sezoni 1931/32 kada je osvojio prvu od 29 šampionskih titula.

U meču 25. kola Bundeslige Bajern je na Alijanc areni slavio protiv Augzburga 2:0.

Prvi gol na meču postigao je Tomas Miler u 53. minutu nakon odličnog dodavanja Džeroma Boatenga.

Imali su Bavarci nekoliko odluičnih prilika da slavi i ubjedljivije, ali je i Augzburg imao svoje prilike. U 89. minutu je Florijan Niderešner matirao Manuela Nojera ali je Bibijana Steinhaus gol opravdano poništila zbog ofsajda.

Kada je izgledalo da je sve riješeno i da će tri boda Bajern upisati minimalnom pobjedom, sjajan gol postigao je Leon Gorecka u prvom minutu nadoknade. Serž Gnabri je bio asistent za potvrdu pobjede.

Bajern je na ovom meču proslavio 120. rođendan, a u čast velikom jubileju igrači su nosili dresove koji su pravljeni kao replika onima iz sezone 1931/32. u kojoj je Bajern osvojio prvu od 29. titula šampiona Njemačke.

Bajern sada na prvom mjestu na tabeli ima 55 bodova, četiri više od Borusije Dortmund i pet od Lajpciga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније