Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 02. 2013. 23:42 >> 23:38

FA KUP

VIDEO: Nani pogurao Mančester

Kako se i očekivalo, Mančester Junajted, je na svom terenu, pobijedio Reding (2:1) i plasirao se u četvrtfinale FA Kupa.

Izabranici Aleksa Fergusona dugo su pokušavali da slome otpor Redinga, koji može biti zadovoljan prikazanom igrom.

Gosti su sačuvali mrežu u prvom poluvremenu, zahvaljujući golmanu Federičiju, koji je uspio da spriječi šuteve Kleverlija i Janga.

Gol na Old Trafordu čekao se sve do 69. minuta, kada je Nani, koji je u finišu prvog poluvremena zamijenio povrijeđenog Džonsa, uspio da savlada raspoloženog golmana Redinga.Portugalac je nakon samo tri minuta asistirao Ernandezu za 2:0.

Devet minuta prije kraja Mekanuf je smanjio rezultat, učinivši finiš meča zanimljivijim, ali Junajted ipak nije dozvolio iznenađenje pred svojom publikom.

Ferguson je večeras izveo nešto izmijenjen sastav, Vejn Runija nije bilo u ekipi, dok je Van Persi na teren istrčao tek u 64. Minute.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније