Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 03. 2020. 14:54 >> 14:57

ZBOG KARANTINA U ITALIJI

Remzi najvjerovatnije ne igra za Vels

Fudbaler Juventusa Aron Remzi najvjerovatnije neće igrati za reprezentaciju Velsa u predstojećim prijateljskim utakmicama zbog zabrane kretanja u Italiji zbog širenja koronavirusa.

Kako je prenio Skaj, Remzi neće putovati u Vels za utakmice protiv Austrije i SAD zbog karantina u Italiji nakon brzog širenja novog virusa.

Po broju oboljelih i umrlih Italija je odmah iza Kine, gdje je izbio virus. Stanovništvo u Italiji može da izađe samo zbog kupovine, posla, hitnih porodičnih ili zdravstvenih slučajeva. Zabranjena su sva okupljanja i sportske manifestacije, a vojska i policija zadužene su za kontrolu.

Britanci koji se vraćaju iz Italije, moraju da odu u karantin 14 dana, Vels prvu prijateljsku utakmicu igra 27. marta protiv Austrije u Svonsiju, a tri dana kasnije protiv SAD.

Fudbalski savez Velsa naveo je da će, s obzirom na okolnosti, biti teško da Remzi napusti Italiju i odigra mečeve za reprezentaciju.

Utakmice Serije A neće se igrati do 3. aprila, ali zabrana ne obuhvata klubove koji igraju evropska takmičenja.

Za sada ostaje termin 27. mart za prijateljsku utakmicu Engleske i Italije na londonskom Vembliju, ali postoji mogućnost da se meč otkaže.

Do sada je zabilježeno 9.172 slučaja korona virusa u Italiji, od posljedica virusa umrle su 463 osobe, a očekuje se novi porast slučajeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније