Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

14. 03. 2020. 22:33 >> 22:33

PREKINUTA ZBOG VIRUSA

Serija A bi mogla da se nastavi 3. maja

Takmičenje u fudbalskoj Seriji A moglo bi da se nastavi 3. maja i da se završi 30. juna, prenijeli su danas italijanski mediji.

Zbog pandemije korona virusa Serija A je prekinuta do 3. aprila, ali će poslije porasta zaraženih u Italiji, gotovo sigurno, pauza biti produžena.

Kako je prenijela Republika, većina klupskih ljekara uvjereni su da će pauza biti produžena za još mjesec dana, do 3. maja.

Do sada je 11 fudbalera Serije A pozitivno na novi virus.

Neizvjesno je kada će se održati Evropsko prvenstvo, koje bi trebalo da počne 12. juna.

Takmičarske sezone u domaćim ligama trebalo bi da se završe do 30. juna, pošto tog datuma ističu ugovori sa pojedinim fudbalerima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније