Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

17. 03. 2020. 14:47 >> 14:45

ZA 2021. GODINU

Odloženo Evropsko prvenstvo u fudbalu

Evropska fudbalska unija (Uefa) odložila je danas Evropsko prvenstvo za narednu godinu, zbog pandemije korona virusa.

Evropsko prvenstvo trebalo je da se održi od 12. juna do 12. jula u 12 gradova.

Čelnici Uefa su održali odvojene video konferencije sa čelnicima evropskog fudbala, udruženjima igrača i liga i donijeli odluku o odlaganju.

Vijest o odlaganju prvi je objavio Fudbalski savez Norveške na svom Tviter nalogu, gdje je navedeno da će se Evropsko prvenstvo održati od 12. juna do 12. jula 2021. godine.

Kako je prenio Bi-Bi-Si (BBC), Uefa će u toku dana zvanično saopštiti odluku.

Odluka je donijeta kako bi se oslobodili termini i završile domaće lige, kao i Liga šampiona, Liga Evropa, ali i baraž mečevi za Evropsko prvenstvo.

Uefa se suočava sa velikim izazovima po pitanju termina za narednu godinu, pošto su za sljedeće ljeto na programu Evropsko prvenstvo za mlade fudbalere, Liga nacija i Evropsko prvenstvo za žene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније