Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 03. 2020. 17:53 >> 17:56

MILAN POTVRDIO

Paolo Maldini i sin zaraženi koronavirusom

Paolo Maldini i njegov sin Danijel zaraženi su koronavirusom, saopštio je Fudbalski klub Milan.

Čuveni fudbaler "rosonera" testiran je pozitivan na virus Covid-19, a pored njega zaražen je i njegov 18-godišnji sin Daniel.

"AC Milan potvrđuje da je tehnički direktor Paolo Maldini zaražen koronavirusom. On je bio svjestan da je bio u kontaktu sa osobom koja je testirana pozitivno na Covid-19 i počinjao je da ima simptome. Test je odradio u petak i rezultat je pozitivan. Njegov sin Danijel, koji igra za omladinski tim, takođe je testiran pozitivan. Paolo i Danijel su dobro i već su dvije nedjelje bili u stanu bez kontakta sa drugim osobama. Oni će ostati u karantinu sve dok se ne oporave", piše u saopštenju.

Paolo Maldini čitavu karijeru proveo je igrajući za Milan sa kojim je osvojio 25 trofeja, među kojima su čak pet Ligi šampiona i sedam Serija A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније