Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

27. 03. 2020. 10:39   >>  10:38

TRENER ARSENALA IZLIJEČEN

Arteta o simptomima: Za mene samo običan virus

Trener Arsenala Mikel Arteta bio je prva javna ličnost u Velikoj Britaniji koja se zarazila korona virusom ili barem za koju se znalo da je zaražen.

Prije 15 dana objavljeno je da je bivši vezista Tobdžija pozitivan na COVID-19, a prije nekoliko dana otkriveno je i da se potpuno oporavio.

On je već tada dao jednu kraću izjavu za klupsku stranicu u kojoj je kazao kako je simptome ostavio iza sebe i da se potpuno oporavio.

Nekoliko dana poslije govorio je nešto detaljnije o simptomima.

"Što se tiče simptoma, to je za mene bio običan virus. Tri dana sam imao malo višu temperaturu i suvi kašalj, a osjećao sam i neku nelagodu u grudima. To je bilo to. Uplašio sam se jer kod kuće imam troje djece, ali hvala bogu, oni se nijesu zarazili", kaže Španac.

On se vjerovatno zarazio tokom utakmice Lige Evrope protiv Olimpijakosa.

"U trenutku kada su me zvali iz kluba da mi saopšte da smo bili izloženi izvorima zaraze ja sam već počeo da osjećam simptome. I kada su mi rekli da je vlasnik Olimpijakosa obolio od korona virusa, ja sam bio ubijeđen da ga imam i ja. Znao sam da sjutradan imamo meč sa Mančester sitijem i odmah sam pozvao doktora. Znali smo da smo ja i nekoliko igrača bili izloženi i da smo imali jake simptome. Obavijestili smo Premijer ligu i odluka o odgodi mečeva donijeta je jako brzo", naveo je Arteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније