Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

28. 03. 2020. 16:41   >>  16:40 1

POSLJEDICE PANDEMIJE

Rumenige: Plate fudbalera će se drastično promijeniti

Pandemija korona virusa utiče na skoro sve sfere života, pa tako i na fudbal, a prvi operativac Bajern Minhena Karl Hajnc Rumenige je mišljenja da bi svjetski fudbal mogao pretrpjeti nesagledive posljedice.

''Niko sa sigurnošću ne može tačno da kaže šta nas dalje čeka i kako će ova kriza uticati na nogomet u idućim sedmicama, mjesecima i godinama. Posljedice će biti velike, to je već sada jasno. Fudbal će se promijeniti. Zbog toga smo odlučili da sve planove o kupovini novih igrača zasad blokiramo i stavimo na čekanje'', rekao je Rumenige za njemačke medije.

Istakao je kako će se sigurno smanjiti i plate fudbalera u narednom periodu.

''Već sad mogu predvidjeti jednu stvar. Visina odšteta i plata u Evropi će se drastično promijeniti i moraće se revidirati. Kupovina i prodaja će se ujednačiti na tržištu'', kazao je Rumenige.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније