Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92. Objavila: M.M.Lj. ]

30. 03. 2020. 09:30   >>  09:29

BARSELONA

Ćavi se vraća na kamp Nou?

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Barselone Ćavi Ernandes mogao bi da se vrati na Kamp Nou.

 

Kako prenose španski mediji, "Blaugrana" razmatra mogućnost da Ćavi bude novi trener katalonskog giganta.

Barselonu trenutno predvodi Kike Setijen, ali otkako je zamijenio Ernesta Valverdea sredinom januara, nije pretjerano oduševio rezultatima.

Katalonci su lideri LaLige sa dva boda više od Reala, ali sa osam pobjeda na 12 mečeva pod Setijenom nisu pokazali željenu "dominaciju".

S toga se povela priča o dolasku Ćavija, koji je igrao 17 godina za Barsu i zabilježio 767 nastupa uz 85 golova, dok je osvojio 25 titula, uključujući četiri Lige šampiona.

Ćavi je trenersku karijeru počeo u katarskom Al Sadu gde je završio igračku, a na 28 utakmica ima učinak od 16 pobeda i 10 poraza.

On bi navodno pokušao da na Nou Kamp vrati Nejmara da Silvu, te dovede Džejdona Sanča i Serža Gnabrija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније