Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavila: M.M. ]

30. 03. 2020. 16:05   >>  16:06

REAL MADRID

Nemaju potrebu da smanjuju plate svojim fudbalerima

Fudbalski klub Real Madrid nema potrebu da smanji platu igračima tokom pandemije virusa korona zbog svoje finansijske moći, preneli su danas španski mediji.

Brojni klubovi iz Španije su objavili da će iskoristiti privremenu programsku šemu otpuštanja koja se aktivira tokom vanrednog stanja kada kompanije gube profit.

Atletiko Madrid je smanjio zarade zaposlenima uz obrazloženje da se "jedino tako garantuje opstanak klupa".

Espanjol je smanji zarade igračima i stručnom štabu 70 odsto, a isto želi da uradi i Barselona.

Budžet Real Madrida je manji od 50 odsto dohotka tog kluba, dok je u Barseloni oko 80, što uzrokuje potrebu za umanjenjem zarada.

Pandemija korona virusa zaustavila je sport širom svijeta, zbog čega klubovi nemaju prihod od ulaznica, ali i drugih stvari poput muzeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније