Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 03. 2020. 17:28   >>  17:26

POMAŽU RADNOJ ZAJEDNICI KLUBA

Barsini fudbaleri primaće manju platu tokom pandemije

Fudbaleri Barselone primaće 70 odsto manju platu tokom pandemije korona virusa i dodatno će pomoći kako bi oni koji ne rade u sportskom sektoru kluba primali pune plate.

Kapiten Barselone Lionel Mesi rekao je danas da se sa odlukom čekalo jer su igrači "tražili formulu za pomoć klubu", prenio je BBC.

"Želimo da budemo jasni da smo željeli da smanjimo plate pošto savršeno razumijemo ovu izuzetnu situaciju. Mi, igrači, smo uvijek tu da pomognemo klubu kada se to od nas traži. Ne prestaje da nas iznenađuje to što je bilo onih iz kluba koji su htjeli da nas stave pod lupu i pokušali da nas dodatno pritisnu da uradimo ono što smo oduvijek znali da ćemo uraditi", naveo je Mesi u saopštenju.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena rekao je da se igrači nijesu oglašavali pošto su pokušavali da pronađu način da pomognu klubu i vide ko je najviše pogođen ovom situacijom.

"Za nas je došao trenutak da smanjimo plate za 70 odsto tokom ovog alarmantnog stadnja. Mi ćemo takođe pomoći klubu kako bi radnici dobili cijele plate", naveo je Mesi.

Uprava Barselone, članovi sportskih ekipa kluba i veći dio košarkaškog kluba su takođe pristali na smanjenje plata.

Fudbaleri Juventusa i trener Mauricio Sari dogovorili su se da im se plate zamrznu četiri mjeseca, dok su fudbaleri Bajerna iz Minhena i Borusije Dortmund pristali na smanjenje plate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније