Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, objavila B.B. ]

31. 03. 2020. 09:51   >>  12:04

IZBJEĆI GUBITAK

Premijer liga kreće početkom maja

Premijer liga trebalo bi da se nastavi početkom maja, prenosi "Dejli mejl".

Klubovi Premijer lige igraće pred praznim tribinama i sezonu bi trebalo da završe u nedjelju 12. jula, navodi se na sajtu engleskog portala.

Ovaj predlog je podržalo svih dvadeset klubova i sada je na Vladi, predstavnicima Ministarstva zdravlja i Asocijaciji profesionalnih fudbalera da ga odobre.

Premijerligaši žele da sezonu nastave početkom maja i da je završe do sredine jula zbog ogromnog novca od TV prava koji na godišnjem nivou iznosi tri milijarde funti.

Taj ugovor ističe 31. jula i već narednog dana kreće novi za sezonu 2020/2021.

Prema pisanju "Dejli mejla", u ugovoru sa TV kućama piše da je krajnji rok završetka sezona 16. jul i ako se ne završi do tada, nosioci prava bi mogli da zahtijevaju 850 miliona eura, odnosno 762 miliona funti nadoknade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније