Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.Mi [ b92 ]

31. 03. 2020. 11:51 >> 16:12

KOŠARKAŠI JOŠ NISU

Fudbaleri Barselone pristali na 70 odsto niže plate

Fudbaleri Barselone pristali su na drastično smanjenje plate od čak 70 odsto. Kapiten i prva zvezda tima Lionel Mesi saopštio je da je dogovor napravljen u trenutku kada je sve pogodila pandemija koronavirusa.

"Želim jasno da stavim do znanja da smo uvijek htjeli da redukujemo plate jer savršeno razumijemo trenutno stanje. Tu smo uvijek da pomognemo klubu kada pita. Nema smisla da nas bilo ko iznenadi i vrši pritisak na nešto što mi znamo da bi trebalo da uradimo", rekao je Mesi u saopštenju.

Mesi je otkrio i da će igrači pomoći klubu tako što će svim zaposlenima sačuvati zarade na 100 odsto.

Fudbaleri Barselone su se tako pridružili kolegama iz Juventusa, koji su takođe pristali da ostanu bez ukupno 90 miliona evra, a na sličan potez su se odlučili oni iz Bajerna i Borusije iz Dortmunda.

Ipak, u istom klubu košarkaška selekcija se još nije odlučila na takav korak i postoji podjela u svlačionici, pošto su "za" Nikola Mirotić i Ante Tomić, a protiv Aleks Abrines i Pau Ribas.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније