Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, objavila B.B. ]

01. 04. 2020. 13:02   >>  13:01

ZVANIČNICI PREMIJER I ENGLESKE LIGE

"Utakmice samo kad to bude bezbjedno"

Engleski fudbalski zvaničnici saopštili su danas da "nema brzih odgovora" na pitanje kada će se nastaviti takmičenja koja su prekinuta zbog pandemije korona virusa.

Premijer liga, Engleska fudbalska liga i Fudbalski savez naveli su u zajedničkom saopštenju da će se takmičenja nastaviti "samo kada to bude bilo bezbjedno".

U saopštenju se navodi da klubovi i navijači u međuvremenu moraju da "podrže vladine smjernice oko izolacije i obezbijede snagu i solidarnost zajednice".

Nedavno je saopšteno da je takmičenje u engleskom fudbalu prekinuto najmanje do 30. aprila, a zatim je navedeno da je u dogovoru sa Savezom prekinuto na neodređeno vrijeme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније