Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 04. 2020. 18:16 >> 18:14

PREPORODIO BAVARCE

Hansi Flik ostaje u Bajernu do 2023.

Fudbalski klub Bajern iz Minhena dao je treneru Hansiju Fliku trajni ugovor, do 2023. godine.

Bajern je odlučio da potpiše višegodišnji ugovor sa Flikom, koji je do sada bio privremeni trener, otkako je otpušten Niko Kovač u novembru, poslije poraza od Ajntrahta iz Frankfurta (1:5).

Otkako je Flik preuzeo, ekipa se vratila u borbu za osmu uzastopnu titulu u Bundesligi. Bajern je uoči prekida takmičenja zbog pandemije korona virusa bio prvi na tabeli sa četiri boda.

"Hansi i ja znamo u kom pravcu želimo da se ekipa razvija. Fudbal se suočava sa velikim izazovima. Vjerujemo da je Hansi pravi izbor u ovom trenutku", rekao je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Flik je predvodio Bajern u 21 utakmici i zabilježio 18 pobjeda, uključujući i onu protiv Čelsija od 3:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Neizvjesno je kada će se fudbalska takmičenja nastaviti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније