Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 04. 2020. 20:35 >> 20:34

ČEFERIN PORUČIO

LŠ i LE moraju biti završene do 3. avgusta

Predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin otkrio je da je početak avgusta krajnji rok za završetak Lige šampiona i Lige Evrope.

"Jul je krajnji rok da se nastave evro-takmičenja, a do 3. avgusta i Liga šampiona i Liga Evrope moraju da budu završene. Ovo je vanredna situacija, moramo da budemo fleksibilni i da čekamo", kazao je Slovenac za njemački ZDF.

On je istakao da je sport potreban ljudima, ali da UEFA nikada neće ugroziti zdravlje igrača, navijača, sudija...

"Jedina pogrešna odluka bi bila da igramo, a da dovedemo u opasnost zdravlje igrača, navijača, sudija... Ali, ako bude bezbjedno, ne vidim problem. Sport donosi pozitivnu energiju, potreban nam je sport. Ljudi postaju nervozni i anksiozni. Takođe, fudbal je ozbiljna industrija, znači mnogim ljudima na razne načine. Znači i fudbalskim zvijezdama, iako su sada ljekari i medicinsko osoblje istinske superzvijezde", naglasio je Čeferin.

On je naglasio da je UEFA spremna za sve situacije.

"Imamo plan da počnemo u maju, junu i julu, ali i da se sve prekine. Krenućemo ako dobijemo dozvolu vlada, od njih zavisimo. I bolje je da igramo i pred praznim tribinama, nego da ne igramo. Biće TV prenosa makar, ljudima je potreban fudbal", kazao je prvi čovjek UEFA-e-

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније