Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 04. 2020. 18:02   >>  17:58

DEMANTI

UEFA: Nije postavljen rok za završetak sezone

Evropska fudbalska unija (UEFA) demantovala je da je njen predsjednik Aleksandar Čeferin kazao za njemački ZDF da je 3. avgust krajnji rok da se završe Liga šampiona i Liga Evrope.

"Predsjednik je bio jasan da ne postavlja tačne datume", navela je UEFA.

Čeferin je juče izjavio da je početak avgusta krajnji rok da za zavretak evrokupova, ali UEFA tvrdi da se o terminima nije pričalo.

"Najvažnije je da brinemo o zdravlju zajednice, a na osnovu toga tražimo rješenje u kalendaru da kompletiramo sva takmičenja. Trenutno se razmatraju opcije da se igra i u julu i avgusti, ako bude potrebno, a u zavisnosti od nastavka i dozvole državnih vlasti", navodi UEFA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније