Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 04. 2020. 22:36 >> 22:35

OBAVEZA

Son koristi pauzu u Premijer ligi za odlazak u vojsku

Fudbaler Totenhema Hjun Min Son završiće ovog mjeseca četvoronedjeljnu vojnu obavezu u Južnoj Koreji.

Son je dobio izuzeće od produženog vojnog roka od 21 mjeseca, nakon što je osvojio zlatnu medalju sa reprezentacijom Južne Koreje na Azijskim igrama 2018. godine.

On ipak mora da se javi na četiri nedjelje u vojsku u domovini, pa se sa Totenhemom dogovorio da je sada najbolji trenutak za to, pošto je Premijer liga prekinuta do daljeg zbog pandemije korona virusa, prenio je Skaj.

Son je u Južnoj Koreji od kraja marta, gdje se oporavlja od povrede ruke. On je slomio ruku u februaru tokom utakmice sa Aston Vilom (3:2) u Premijer ligi.

Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je 9. marta, a prema dogovoru čelnika engleskog fudbala, sezona će se nastaviti samo kada to bude bezbjedno.

Son će se vratiti u London u maju, kada završi službu u vojsci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније