Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

07. 04. 2020. 23:03   >>  23:00

MEČ PROTIV NEVIDLJIVOG NEPRIJATELJA

Njemačka: Klub iz četvrte lige prodao 100.000 ulaznica

Fudbalski klub Lokomotiva Lajpcig, koji nastupa u četvrtoj njemačkoj ligi, prodao je više od 100.000 ulaznica za utakmicu protiv nevidljivog protivnika.

Lokomotiva prodaje elektronske karte za jedan euro za događaj koji je zakazan za 8. maj. U klubu smatraju da bi se s prihodima od ulaznica mogli nositi s finansijskim pritiskom usljed obustave fudbala u Njemačkoj, zbog globalne pandemije novog koronavirusa.

Lokomotivina kampanja počela je 19. marta i njihov cilj je da prodaju 120.000 ulaznica, i time obore rekord po posjećenosti koji je zabilježen 1987. godine u polufinalnom duelu Kupa UEFA protiv Bordoa.

Njihova najveća posjeta ove sezone na stadionu bila je 4.498 gledalaca protiv Enerdži Kotbusa, a njihov prosječni prihod po utakmici iznosi 30.000 eura.

“Ono što je planirano za 8. maj ostaje tajna. Sa stadiona će biti emitovan live stream. Reflektori će biti uključeni i naši komentatori na internet radiju raditi direktan prenos utakmice. Ne možemo vam reći više u ovom trenutku“, objavili su iz Lokomotive.

Klub sa 126-godišnjom istorijom u periodu između 1960. i 1980. godine redovno je igrao u evropskim takmičenjima. Tri puta je osvajao titulu šampiona Njemačke, 1903, 1906. i 1913. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније