Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 04. 2020. 15:52   >>  15:50

PLATIO KAUCIJU

Ronaldinjo u pritvoru u hotelu u Asunsionu

Bivši brazilski fudbaler Ronaldinjo nalazi se u kućnom pritvoru u Paragvaju, nakon što je danas pušten iz zatvora.

Ronaldinjo je, zajedno sa bratom Robertom Asisom, uhapšen u Paragvaju 6. marta pošto je koristio lažni pasoš. Obojica su negirali optužbe.

Njih dvojica su platili po 800.000 dolara kaucije i dok čekaju suđenje moraju da budu u kućnom pritvoru, u luksuznom hotelu u Asunsionu.

Advokat je njihovo zatvaranje nazvao "proizvoljnim, nasilnim i nezakonitim".

Sudija Gustavo Amarilja rekao je da se radi o velikoj kauciji i da je to garancija da Ronaldinjo i njegov brat neće pobjeći, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Ronaldinjo je posjetio Paragvaj kako bi promovisao svoju knjigu, ali i u sklopu kampanje za pomoć ugroženoj djeci.

On je imao uspješnu karijeru, osvojio je Svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom Brazila 2002. godine, Zlatnu loptu 2005, trofeje sa Barselonom, Milanom, Pari Sen Žermenom, Flamengom i Atletiko Mineirom i brojna individualna priznanja.

Karijeru je završio 2015. godine u Fluminenseu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније