Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 04. 2020. 20:59   >>  20:55

UPRAVA ŽELI DA SMANJI TROŠKOVE

Fudbaleri Sevilje na prinudnom odmoru

Fudbalski klub Sevilja poslao je svoje igrače na prinudni odmor, kako bi smanjio troškove tokom pandemije korona virusa.

Sevilja je saopštila da je ta mjera bila potrebna, pošto je klub znatno finansijski pogođen prekidanjem takmičenja u Španiji i Evropi.

Uprava kluba je postigla dogovor sa fudbalerima i trenerima oko smanjenja plata, ali nije navedeno više detalja.

Sevilja je saopštila da će nove mjere uticati na ukupno 360 zaposlenih, a da radnici koji budu mogli da rade na daljinu neće ići na prinudni odmor.

Trenutni ugovori će važiti dok se ne završi prinudni odmor.

Nekoliko klubova je postiglo dogovor sa fudbalerima o smanjenju plata, a liga je saopštila da očekuje da će to učiniti i svi ostali.

Španska liga procijenila je da će izgubiti oko milijardu eura ako se takmičenja ne budu nastavila.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније