Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 04. 2020. 17:19   >>  17:14

NAJVJEROVATNIJE BEZ PUBLIKE

Engleska fudbalska liga: Potrebno 56 dana da se završi sezona

Engleska fudbalska liga (EFL) procijenila je danas da će za završetak ove sezone biti potrebno 56 dana i da će se utakmice najvjerovatnije igrati bez publike.

EFL, koja je zadužena za drugu englesku ligu - Čempionšip, Ligu 1 i Ligu 2, poslala je pismo u 71 klub sa obavještenjima o pandemiji korona virusa.

Fudbal u Engleskoj je prekinut do daljnjeg, a EFL je navela da se takmičenje neće nastaviti najmanje do 16. maja, ali i da su moguće promjene u zavisnosti od smjernica nadležnih.

"Kad god da se donese odluka da je bezbjedno nastaviti, mi procjenjujemo da će biti potrebno približno 56 dana da se odigraju preostale utakmice, uključujući i plej-of. Želimo da obezbijedimo klubovima odgovarajući rok kako bi se pripremili s obzirom na razmjere i uticaj prekida takmičenja", navodi se u saopštenju EFL, prenio je Skaj.

EFL je navela da želi da završi sezonu, sa punim rasporedom, a da je "njena radna pretpostavka" da će se utakmice igrati bez publike.

"U situaciji smo da će se sezona produžiti, ali se i dalje nadamo da će se završiti tokom ljeta. Radimo na tome da se plej-of u sve tri lige odigra prema ustaljenom rasporedu i broju utakmica, iako nije donijeta odluka o mjestu odigravanja, pošto će to zavisiti od okolnosti u datom trenutku", piše u saopštenju.

"Apsolutno smo svjesni potrebe da klubovima pokušavamo da ublažimo troškove najbolje što možemo", navela je EFL.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније