Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 04. 2020. 13:52 >> 13:51

LUTKE SA FOTOGRAFIJAMA NAVIJAČA

Dinamo Brest smislio način da napuni tribine

Bjeloruski fudbalski klub Dinamo iz Bresta je, kako bi podigao atmosferu, napunio tribine svog stadiona lutkama na kojima su zakačene fotografije navijača.

Bjeloruska fudbalska liga je jedina koja se još igra u Evropi, a pošto su navijači zabrinutiji zbog korona virusa od predsjednika Aleksandra Lukašenka gotovo i da su prestali da dolaze na utakmice.

Dinamo je, ipak, našao način kako da popuni tribine. Pozvao je navijače širom svijeta da kupuju ulaznice onlajn i da će za uzvrat njihova lica naći na lutkama.

Iz kluba su naveli da će sav novac od prodatih ulaznica biti doniran u borbu protiv korona virusa.

"Naši navijači širom svijeta su srećni. Hvala na podršci", naveo je Dinamo na svom tviter nalogu.

U Bjelorusiji do sada potvrđeno 1.486 slučajeva korona virusa, dok je 16 osoba preminulo.

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko, koji insistira na fudbalu i hokeju, ovu epidemiju je nazvao "psihozom" protiv koje se može boriti ispijanjem votke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније