Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina; Objavila: M.M. ]

13. 04. 2020. 15:03 >> 15:10

DOGOVORENO

Liga šampiona i Liga Evrope u avgustu

Liga šampiona i Liga Evrope biće nastavljene u avgustu, nakon što se završe nacionalna fudbalska prvenstva, dogovoreno je na sastanku čelnika Evropske fudbalske asocijacije i Udruženja evropskih klubova.

Navodi se da bi dogovor trebao da važi za sva fudbalska takmičenja.

Dogovoreno je da će, ukoliko to dozvoli pandemija koronavirusa, nacionalni šampionati biti igrani tokom jula, dok su mečevi evropskih kupova predviđeni da budu završeni do 1. septembra.

Spekuliše se da će, nakon što budu kompletirani mečevi osmine finala, u osalim eliminacionim eliminacionim rundama odigra po jedan duel na neutralnom terenu.

Mediji prenose da je izvjesno da će nastavak Lige šampiona i Lige Evrope biti odigran na praznim stadionima.

Prema tom dogovoru, nova sezona počela bi sredinom septembra, a igrači bi mogli da dobiju od 14 do 21 dan odmora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније