Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 04. 2020. 17:25 >> 18:07
5

JOVETIĆ

"Situacija stabilnija, treninzi možda od 11. maja"

Jedna od zemalja najteže pogođenih pandemijom je Francuska - tako je i sa sportom, ali u fudbalskoj Ligi 1 nadaju se da će do kraja jula moći da okončaju sezonu i odigraju posljednjih 10 kola. Ipak, ništa se ne može sa sigurnošću tvrditi, a detalje nema ni napadač Monaka, Stevan Jovetić.

Jovetića je vanredna situacija spriječila u punom povratku u formu nakon teške povrede, a na prinudnu pauzu pošao je nakon što je dobio prvi crveni karton u karijeri, početkom marta u Nici. Ipak, vrijeme provodi sa suprugom i novoređnim sinom

"Posljednjih nekoliko dana nema zaraženih. Stanje se stabilizuje. Što se tiče nastavka prvenstva, postoji opcija da se sa treninzima krene 11. maja, ali to je pod znakom pitanja jer treba Vlada da odobri. Nadam se da ćemo narednih dana imati nove informacije", rekao je Jovetić.

Kapiten naše reprezentacije nije zaboravio svoju zemlju – Crnoj Gori je u borbi sa koronavirusom pomogao sa 50 hilajda eura, a i Sevilji je doniorao medicinska sredstva i opremu.

Bivši fudbaler Partizana kupio je i oko 2.000 testova koji su bili neophodni Kliničkom centru Srbije za testiranje na koronavirus. 

Navijači Fiorentine, iz koje je krenuo u evropsku avanturu, kroz četiri najjače lige svijeta uvrstili su Jovetića u najbolji sastav tima do 2010 do 2020. godine! Nadamo se da su povrede prošlost i da slijede bolji dani za Jovetića kako u klubu tako i u reprezentaciji.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније