Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 04. 2020. 10:48 >> 10:46

OPCIJE OTVORENE

Sve je izvjesnije da se LŠ i LE završe u avgustu

Sve su izglednije šanse da će se završnica Lige šampiona i Lige Evropa u fudbalu igrati u avgustu, prenijeli su svjetski mediji.

Plan je navodno da se domaća prvenstva završe do 31. jula, poslije čega bi fokus bio na evropskim takmičenjima.

Tokom srijede su održani novi sastanci sa tom temom, a Evropska fudbalska unija (UEFA) je u utorak saopštila nacionalnim savezima da postoji mogućnost da se takmičenja igraju tokom juna, jula i avgusta.

Ništa nije definitivno dogovoreno, a UEFA želi da sve opcije drži otvorene što je duže moguće, s obzirom na to da postoji velika neizvjesnost zbog pandemije koronavirusa i da nema garancija da li će sezona biti završena.

Postoje naznake da će se ograničavanje putovanja smanjiti u avgustu, a to je neophodno za takmičenja poput Lige šampiona.

Predviđen je scenario da se četvrtfinala i polufinala igraju između 11. i 22. avgusta, uz opciju da je i dalje u igri mogućnost jedne utakmice u svakoj rundi.

UEFA se nada da će situacija postati jasnija u naredne dvije nedjelje, a takav scenario bi najmanje poremetio narednu sezonu, koja je trebalo da počne krajem juna, ali će definitivno biti odložena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније