Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 04. 2020. 17:43 >> 17:40

AVANS OD POLA MILIONA DOLARA

FIFA počela da šalje novac svojim članicama

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) počela je da šalje avansne uplate u iznosu od 500.000 dolara svojim članicama da pokriju tekuće troškove tokom pandemije korona virusa.

Svaka od 211 članica ima pravo na šest miliona dolara od Fife raspoređenih tokom četvorogodišnjeg ciklusa Svjetskog prvenstva.

Fifa je danas saopštila da će naredna rata, koja treba da dospije u julu biti uplaćena u narednim danima, zajedno sa ostalim isplatama dospijelim iz prošle godine.

Predsjednik Fife Đani Infantino rekao je da ta organizacija ima dužnost "da bude tu i pomogne onima koji imaju potrebe".

Fifa je nedavno saopštila da će značajni dio novca od 2,7 milijardi dolara svojih rezervi biti u fondu za hitne slučajeve.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније