Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

26. 04. 2020. 14:27   >>  14:26

PONUDA ZA JUNAJTED

Juventus odredio koje bi igrače zamijenio za Pogbu

Fudbalski klub Juventus želi da vrati igrača Pola Pogbu i spreman je da u sklopu transfera ponudi nekog od svojih fudbalera Mančester junajtedu.

Kako su danas prenijeli italijanski mediji, Juventus bi u zamjenu za Pogbu na Old Traford mogao da pošalje Daglasa Kostu, Miralema Pjanića, Aleksa Sandra, Arona Remzija ili Adrijena Rabioa.

Pojedini britanski mediji preneli su nedavno da Junajted neće iskoristiti mogućnost da produži ugovor sa francuskim fudbalerom i da će ga prodati tokom leta. Međutim, zbog krize izazvane pandemijom korona virusa ne očekuje se da će neki klub platiti transfer izmedju 100 i 150 miliona evra, koliko Junajted traži za Pogbu.

"Bolje da se ne zavaravamo. Oni koji pričaju o transferima ovog leta vrijednim nekoliko stotina miliona dolara ignorišu realnost", rekao je izvršni potpredsjednik Junajteda Ed Vudvord.

Očekuje se da će se klubovi ovog ljeta okrenuti zamjenama igrača, pa je Juventus izabrao nekolicinu kako bi vratio 27-godišnjeg Pogbu u Torino.

Junajted je već dugo zainteresovan za Aleksa Sandra, za koga su crno-bijeli tražili više od 50 miliona eura. Takođe, engleski klub je svojevremeno od Juventusa izgubio trku za dovođenje Remzija i Rabioa, koji su tada bili slobodni igrači.

Pjanić nema veliku minutažu kod trenera Mauricija Sarija i mogao bi da ode ovog ljeta.

Za Pogbu su zainteresovani i Inter, Real Madrid i Pari Sen Žermen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније