Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

30. 04. 2020. 13:57 >> 13:49

DIBALA KAO PRIMJER

Saviola upozorava Martineza: Nije lako igrati s Mesijem

Bivši napadač Barcelone Havier Saviola upozorava napadača Intera Lautara Martineza da sa Lionelom Mesijem nije tako lagano igrati kao što se čini te je naveo izjavu Paola Dibale kao najbolji primjer toga.

Martinez se posljednjih mjeseci često dovodi u vezu s prelaskom u Barselonu, a pored Nejmara ovaj igrač je najveća želja katalonskog kluba.

Ovaj napadač se odlično uklopio s Mesijem u reprezentaciji Argentine, ali bivši igrač Barselone - Havier Saviola, upozorava da s Mesijem nije tako jednostavno igrati kao što se čini jer on uvijek od svojih saigrača traži da su maksimalno koncentrisani.

"Mislim da je Lautaro Martinez igrač koji bi se mogao dobro uklopiti u ekipu Barselone", kaže Saviola pa nastavlja:

"Sjećam se da je Dibala rekao da je teško igrati s Mesijem i ja ga iskreno podržavam u tome. Mesi uvijek traži najviši nivo koncentracije i doprinosa, na prvu djeluje da je lagano igrati s njim, ali nije tako", kazao je Saviola.

Saviola je za Barselonu igrao od 2001. do 2007. godine, a nakon toga nastupio je još za Real Madrid, Benfiku, Malagu, Olimpijacos, Veronu, River Platu i futsal tim Enkamp.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније