Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: R.B. ]

30. 04. 2020. 18:56   >>  18:55

PLASIRALI SE NA eEURO

Savićević ugostio gejming reprezentativce

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, ugostio je danas u prostorijama FSCG gejming reprezentativce Crne Gore, koji su izborili plasman na UEFA eEURO 2020.

Savićević je, kako navode iz Fudbalskog saveza, čestitao Demiru Ramoviću i Vučeti Šćepanoviću na izuzetnom uspjehu koji su ostvarili plasmanom na prvo evropsko prvenstvo gejming prvenstvo u fudbalu.

"Izuzetno mi je drago što će Crna Gora imati predstavnike na prvom gejming evropskom prvenstvu koje organizuje UEFA. Biti u društvu najboljih u Evropi je velika stvar i vas dvojica ste plasmanom na završni turnir postavili sebe i Crnu Gori na gejming mapu Evrope kada je elektronski fudbal u pitanju", rekao je Savićević.

Iskazao je žaljenje što zbog situacije izazvane novim Korona virusom i promjene termina održavanja Evropskog prvenstva neće putovati u London na završni turnir, kako je prvobitno planirano…

"Ipak, iako ćete igrati finalne mečeve u drugom ambijentu, znamo da ćete dati sve od sebe da našu zemlju predstavite na najbolji mogući način i navijaćemo od sveg srca za vas", poručio je Savićević.

Finalni turnir eEURO 2020 održaće se 23. i 24. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније