Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

03. 05. 2020. 14:12 >> 14:13

ZBOG SUSPENZIJE

Siti bi mogao da ostane bez De Brujnea

Reprezentativac Belgije Kevin de Brujne priznao je da bi, u slučaju da suspenzija UEFA ostane na snazi, mogao da napustiti Mančester siti.

 

Siti je dobio dvogodišnju suspenziju UEFA zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja.

"Građani" su se žalili Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, a ta odluka će po svemu sudeći uticati i na status De Brujnea na "Etihadu".

"Trenutno samo čekam. Klub nam je rekao da će se žaliti i da su gotovo 100 odsto sigurni da su u pravu. Čekam da vidim šta će se dogoditi. Vjerujem svom timu. Onog trenutka kada ishod bude poznat razmisliću o svemu. Dve godine bi bilo previše, ali u slučaju da bude jedna godina razmislio bih", rekao je De Brujne.

Reprezentativac Belgije ne bi razmišljao o odlasku iz Mančestera da nema suspenzije, čak ni da dobije ponudu Reala ili Barselone.

"Igram za jedan od najboljih klubova na svijetu, igram u Engleskoj, koja je prema mom mišljenju najbolje takmičenje u Evropi i to mi se sviđa. Uvijek imate izazov da dokažete da ste najbolji i ostanete najbolji i meni to treba", rekao je De Brujne.

Belgijanac očekuje povratak na treninge u naredne dvije nedjelje.

"Moje mišljenje je da ćemo početi kroz dvije nedjelje. Vlada želi da se prvenstvo nastavi kako bi građanima ponudili nešto, neke događaje. Utakmice će se igrati bez publike do kraja. To vjerovatno nije toliko interesantno, ali sezona će biti završena. Finansijski aspekt u Premijeršipu je izuzetno važan. Ako se sezona ne završi to će uzrokovati ozbiljne probleme", istakao je De Brujne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније