Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

04. 05. 2020. 16:31   >>  16:29

NA KORONA VIRUS

Atletiko Madrid 6. maja testira igrače i stručni štab

Igrači i stručni štab Atletiko Madrida proći će testiranje na korona virus 6. maja, uoči potencijalnog povratka na trening, potvrdili su iz španskog kluba.

Atletiko, za koji nastupa naš Stefan Savić, testiraće sve članove prvog tima, prije nego što da “zeleno svjetlo“ za treninge koji bi trebali krenuti od 8. maja.

Vlada Španije je posljednjih dana potvrdila ublažavanje određenih restriktivnih mjera uvedenih kako bi se spriječilo širenje korona virusa, a nulta faza povratka u normalu počinje od danas.

U svim klubovima La Lige ove sedmice će biti izvršena inspekcija trening kampova od strane zdravstvenih vlasti, a većina će obaviti testiranje igrača i stručnog šaba.

Prema izvještajima madridskih medija očekuje se da će Atletiko dobiti rezultate testiranja u roku od 48 sati nakon uzimanja uzoraka uz posredovanje Nacionalnog savjeta za sport (CSD). Atletiko bi zatim mogao početi sa održavanjem individualnih treninga od 8. maja, ali vjerovatno će omogućiti igračima i osoblju da odmore još jedan vikend i potom krenu s radom 11. maja.

Biće to početak realizacije plana za povratak klubova La Lige, a uslijediće treninzi u malim grupama i na kraju potpuno normalan trenažni proces uoči nastavka sezone.

Španska La Liga prekinuta je 12. marta zbog globalne pandemije novog korona virusa, a predviđanja govore da bi se mogla nastaviti krajem maja ili početak juna. U trenutku prekida sezone, nakon 27 odigranih kola, lidera na tabeli bila je Barselona sa 58 bodova, dva više od drugoplasiranog Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније