Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

05. 05. 2020. 09:42 >> 09:41

PRONAĐEN ŽIV

Bivši Šalkeov igrač lažirao smrt?

Nekadašnji Šalkeov fudbaler Hjanik Kamba je živ budući da je režirao smrt prije četiri godine zbog osiguranja, tvrdi njemački Bild.

 

Naime, gotovo svi njemački mediji su prije četiri godine javili da je Kamba doživio saobraćajnu nesreću u rodnom Kongu i tada je proglašen mrtvim.

Klub se tada oprostio od igrača koji je nastupao u svim mlađim selekcijama, uključujući i drugi tim, kao i Bajernov golman i njegov saigrač Manuel Nojer.

Međutim, Bild navodi da je Kamba iskoristio svoje veze u Kongu kako bi prevario osiguranje i na osnovu njega porodica je dobila šestocifreni iznos novca.

"U toku je istraga. Provjeravamo da li je u pitanju prevara", rekla je za Bild tužiteljka Aneta Milk.

Kamba sada navodno živi u Rurskoj oblasti pod drugim imenom i radi u jednoj kompaniji koja se bavi energetikom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније