Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 05. 2020. 17:24 >> 17:20

ČEKA GA IZOLACIJA

Ibrahimović spreman za povratak u Milano

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović spreman je da se vrati u Milano, uprkos tome što će morati da provede 14 dana u izolaciji po dolasku iz Švedske.

List Gazeta delo Sport prenio je da bi 38-godišnji fudbaler za sada više volio da ostane u Švedskoj, ali da je spreman da se vrati u Italiju iako nadležni još nijesu saopštili kada će se nastaviti treninzi i takmičenja.

Prema protokolu u vezi sa korona virusom, po dolasku u Italiju Ibrahimović će biti podvrgnut pregledima i moraće da provede 14 dana u izolaciji, kao i ostali igrači koji dolaze iz inostranstva.

Ibrahimović u Švedskoj trenira sa Hamarbijem.

On se u januaru vratio u Milano i potpisao je ugovor do kraja sezone. U 10 utakmica postigao je četiri gola i imao asistenciju.

Kako su prenijeli italijanski mediji, fudbaleri Milana mogli bi u četvrtak da se vrate treninzima, nakon što obave ljekarske preglede. Pregledi su jutros počeli i trajaće do četvrtka.

Oni koji prođu testiranja mogu da treniraju u Milanelu, gdje će biti podijeljeni na tri terena i radiće na snazi i kardio vežbe prije nego što počnu da treniraju loptom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније