Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, objavila B.B. ]

08. 05. 2020. 11:09 >> 11:11

NAJAVE U ŠPANIJI

Nastavak LaLige 20. juna

Prema još nepotvrđenim informacijama, španska LaLiga bi trebalo da se nastavi 20. juna i da traje do 26. jula. Utakmice će se igrati četiri puta nedjeljno.

Španski mediji kao izvor navode tvrdnje trenera Leganesa Havijera Agirea.

Agire je otkrio da će se mečevi LaLige igrati srijedom, četvrtom, subotom i nedjeljom, kako bi se što prije završilo prvenstvo.

Datumi predviđeni za mečeve tokom nedjelje bi mogli da naprave problem ekipama koje su i dalje aktivne u evrokupovima, ali čelnici šampionata navodno imaju rješenje i za to.

Do kraja šampionata u LaLigi je preostalo 11 kola, a lider je Barselona sa 58 bodova, samo dva više od Real Madrida.

Iako je Španija jedna od najpogođenijih zemalja koronavirusom, lokalne vlasti ulažu ogromne napore da pokrenu opet elitno fudbalsko takmičenje, jer predstavlja 1,37 % BDP, 185.000 radnih mjesta i 4,1 milijardi eura godišnje u porezima.

Za sada je potvrđen nastavak sezone u Njemačkoj (16. maj), Srbiji (30), Hrvatskoj, Turskoj, Portugalu, Danskoj, Mađarskoj, Izraelu, Poljskoj i Bugarskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније