Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 05. 2020. 16:11 >> 16:09

DO KRAJA GODINE

Klubovima dozvoljeno pet izmjena po meču

Fudbalskim klubovima biće dozvoljeno da koriste dvije dodatne izmjene po utakmici kako bi zaštitili igrače kada se sezone nastave nakon prekida zbog korona virusa.

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) je ovaj privremeni plan predložila krajem aprila, kako bi se spriječile dodatne povrede igrača, a predlog je danas i formalno odobrila komisija za donošenje i izmjenu pravila IFAB.

Ova odluka stupa na snagu odmah i važi za takmičenja koja su ili počela ili će uskoro početi i koja se završavaju do 31. decembra.

IFAB tek treba da odluči da li će se pravilo o pet izmjena primjenjivati na takmičenjima i na utakmicama reprezentacija u 2021. godini.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније