Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 05. 2020. 17:29 >> 17:26

IGRAČI INDIVIDUALNO RADILI

Barselona trenirala, Real kreće od ponedjeljka

Pojedini španski fudbalski klubovi nastavili su danas s individualnim treninzima nakon gotovo dva mjeseca pauze zbog pandemije korona virusa.

Barselona, Sevilja, Viljareal i drugi klubovi vratili su se u akciju pošto je španska vlada otklonila neke od ograničenja koja su važila od sredine marta.

Fudbaleri Barselone su danas trenirali u različitim djelovima trening centra kako bi izbjegli međusobni kontakt.

Trener Kike Setijen nosio je rukavice i masku dok je izdaleka gledao kako njegovi igrači rade vježbe. Fudbaleri su bili u dresovima, ali bez maski i rukavica dok su bili na terenu.

Atletiko Madrid bi trebalo sjutra da nastavi svoje aktivnosti, dok će se fudbaleri Real Madrida na teren vratiti u ponedjeljak.

Iz Reala je danas saopšteno da su svi igrači i treneri bili negativni na testiranjima za korona virus.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније