Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

09. 05. 2020. 19:37 >> 19:36

ARGENTINAC OPORAVLJEN

Dibala počeo na trenira

Paulo Dibala u subotu se prvi put pojavio na individualnim treninzima Juventusa, nakon što se oporavio od bolesti COVID-19.

Prema medicinskom protokolu, svi igrači i osoblje Serije A prolaze opsežno testiranje prije nego što se mogu vratiti u terene. Dibala se mjesec i po borio sa zarazom korona virusom. Više puta je bio pozitivan na testu na COVID-19, sve dok konačno ove sedmice nije dobio rezultat da je negativan.

Nakon intenzivnijih ljekarskih pregleda i testova, kako bi se provjerilo njegovo fizičko zdravlje, Dibalaje danas viđen kako ulazi u Juventusov kamp Kontinasa kako bi obavio trening.

Takođe, Napoli je danas objavio da su svi njegovi igrači negativni na COVID-19, tako da će od nedjelje početi sa treninzima. Naravno, radi se individualnim treninzima uz održavanje mjera društvene distance.

Očekuje se da će Vlada Italije uskoro objaviti da se od 18. maja mogu održavati grupni treninzi.

Serija A je prekinuta 9. marta zbog globalne pandemije korona virusa. Nakon 26 odigranih kola, u vodstvu na tabeli je Juventus sa 63 boda.

Italija je jedna od najpogođenijih zemalja svijeta pandemijom korona virusa. Do sada je u toj zemlji potvrđeno 30.201 smrtni slučaj od COVID-19, dok je više od 217.000 ljudi bilo pozitivno na korona virus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније