Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina, objavila B.B. ]

13. 05. 2020. 12:55 >> 12:54

FSCG

Nastavak fudbalskih takmičenja 30. maja

Takmičenja kojima rukovodi Fudbalski savez biće nastavljena 30. maja, shodno smjernicama koje je Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) za borbu protiv zaraznih bolesti, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da je odlučeno da treći stepen ublažavanja mjera u sportu, kroz koji će biti omogućeno održavanje sportskih aktivnosti bez prisustva publike, počne dva dana ranije od planiranog.

"Fudbalski savez će, prateći te preporuke, pripremiti novi kalendar svih takmičenja čiji je organizator i o istima blagovremeno obavijestiti javnost", piše u saopštenju.

Navodi se da je NKT dalo smjernice za drugi stepen ublažavanja privremenih mjera u sportu.

"Od 18. maja biće omogućene aktivnosti i u zatvorenom i na otvorenom, koje se mogu izvoditi u grupama. Za veće timske sportove u obzir treba uzeti i mogućnost razdvajanja tima u manje grupe tokom treninga, u skladu sa mogućnostima", piše u saopštenju Fudbalskog saveza.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније