Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

15. 05. 2020. 08:43 >> 08:45

VEĆ NAREDNE SEDMICE IDE NA TRENINGE

Ibrahimoviću skraćena samoizolacija

Zlatan Ibrahimović je trebao da se saigračima priključi na treninzima tek 26. maja, ali Šveđanin će to učiniti mnogo ranije.

Ibrahimović je u ponedjeljak iz Švedske stigao u Milano i prema protokolu koji važi za sve igrače trebao je da bude u samoizolaciji dvije sedmice.

Trebao se pojaviti na treningu sa saigračima tek 26. maja, no on će početi trenirati već iduće sedmice.

Zlatan je uradio dva testa na korona virus i oba su negativna pa je dobio dozvolu da mu se samoizolacija skrati.

Ibrahimović je već napustio kamp Milanelo u koji je stigao odmah po dolasku u Italiju te će ostatak skraćenog karantina provesti u svom stanu u Milanu odakle se juče putem društvenih mreža javio svojim fanovima.

Prema informacijama iz Milana, Ibrahimoviću će sredinom iduće sedmice biti izvršena analiza krvi i ukoliko se ispostavi da nije zaražen korona virusom, odmah će se priključiti treninzima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније