Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 05. 2020. 16:35   >>  16:30

ČEFERIN NAJAVIO

EP bi moglo da se igra u manje od 12 gradova

Predsjednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin rekao je danas da postoji mogućnost da se kontinentalni šampionat održi na manje od 12 stadiona, koliko je prvo bilo planirano.

"Naša namjera u načelu je da ostanemo u istim gradovima. Za sada smo još u razgovorima. Sve imamo dogovoreno sa devet gradova, a sa još tri postoje neki problemi. Nastavljamo sa razgovorima i želimo da se takmičenje održi u 12 gradova. Ako ne budu svi spremni, možemo da igramo u njih 10, pa i manje", rekao je Čeferin za televiziju BeIN Sports, prenijela je Hina.

Jedan od spornih gradova je Bilbao, čiji su se čelnici izjasnili da možda neće biti u mogućnosti da organizuju previđene utakmice.

Evropsko prvenstvo koje je trebalo da se održi na ljeto, odgođenoje za sljedeću godinu zbog pandemije korona virusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније