Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 05. 2020. 18:45 >> 18:52

PRVA RUNDA TESTIRANJA

Šestoro zaraženih korona virusom u Premijer ligi

Šest osoba iz tri kluba Premijer lige pozitivno je na korona virus poslije prve runde testiranja, saopštila je danas ta fudbalska liga.

Kako se navodi, u nedjelju i ponedjeljak testirano je ukupno 748 fudbalera i klupskog osoblja.

Liga nije otkrila imena zaraženih, već je samo navela da će oni ići u sedmodnevnu izolaciju.

"Liga neće otkrivati nikakve pojedinosti o klubovima ili pojedincima, a rezultati će se objavljivati na ovaj način nakon svakog kruga testiranja", navodi se u saopštenju.

Klubovi fudbalske Premijer lige u ponedjeljak su se složili da se od danas vrate treninzima u malim grupama. U Premijer ligi se nadaju da bi sezona mogla da se nastavi od 12. juna.

Sezona u Premijer ligi suspendovana je 13. marta, a do kraja su ostale da se odigraju još 92 utakmice. Liverpul je na čelu tabele sa 25 bodova više od Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније