Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 05. 2020. 19:02 >> 18:58

KRENULI TRENINZI U MANJIM GRUPAMA

Klop: Kao prvi dan u školi

Fudbaleri Liverpula odradili su danas prvi trening u manjim grupama, a trener "crvenih" Jirgen Klop rekao je da se osjećao "kao prvi dan u školi".

"Probudio sam se ranije nego obično i shvatio da mi je ovo prvi dan. Osjećao sam se kao da je prvi dan u školi. Za mene to bilo prije 46 godina, ali mora da je bilo slično", rekao je Klop, prenose britanski mediji.

Klop je naveo da je "stvarno srećan" što je vidio svoje igrače i što su svi u dobrom raspoloženju i dobroj formi.

"Ne znamo tačno koliko vremena imamo, ali imaćemo malo vremena da se pripremimo za ostatak sezone ali i za narednu jer neće biti velike pauze između njih", rekao je Klop.

On je dodao i da mu je drago što su njegovi igrači imali "pravi odmor" tokom prethodnih devet nedjelja, za razliku od uobičajene dvije ili tri nedjelje odmora godišnje.

"Naravno, ne možete da se odmarate kada ste zabrinuti zbog situacije u svijetu, ne na isti način kao što činite tokom pravog odmora", dodao je Klop.

Sezona u Premijer ligi suspendovana je 13. marta, a do kraja su ostale da se odigraju još 92 utakmice.

Liverpul je na čelu tabele sa 25 bodova više od Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније