Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 05. 2020. 21:47   >>  21:41

"SVECI" OTKUPILI UGOVOR OD INTERA

Ikardi se dogovorio sa Pari Sen Žermenom

Fudbaler Intera Mauro Ikardi postigao je dogovor sa Pari Sen Žermenom o transferu vrijednom 60 miliona eura, uključujući bonuse, prenijeli su italijanski i argentinski mediji.

Ikardi je ove sezone igrao na pozajmici u Pari Sen Žermenu za 13 miliona eura, a francuski klub imao je mogućnost da otkupi ugovor od Intera za još 70 miliona eura.

Pari Sen Žermen je tražio od italijanskog kluba da smanji cijenu, a kako su prenijeli Skaj Sport Italija i Parizijen, pregovorili su napredovali u prethodna 24 sata i dogovor je praktično postignut.

Argentinski Ole prenio je da će transfer koštati 60 miliona eura, a italijanski su precizirali da će koštati 50 miliona uz 10 miliona eura bonusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније