Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 05. 2020. 23:20   >>  23:16

"IZJAVA POGREŠNO PROTUMAČENA"

Favr: Ne razmišljam o odlasku

Trener Borusije Dortmund Lusjen Favr rekao je danas da ne razmišlja o odlasku iz kluba na kraju sezone i da je njegova izjava pogrešno protumačena.

"Uopšte ne razmišljam o odlasku. Juče smo svi bili razočarani, ali izgleda da su moje riječi u intervjuu odmah poslije utakmice u mnogim slučajevima pogrešno shvaćene", rekao je Favr.

Borusija je juče izgubila od Bajerna sa 0:1 i sada za minhenskim klubom zaostaje sedam bodova na drugom mjestu na tabeli. Do kraja Bundeslige ostalo je još šest kola.

Brojni njemački mediji su spekulisali da će švajcarski trener napustiti Dortmund na kraju sezone, poslije njegove izjave nakon utakmice. Upitan da li misli da je taj poraz pokazao da on nema ono što je potrebno Dortmundu da prekine dominaciju Bajerna u Bundesligi, Favr je odgovorio:

"To se ovdje priča već mjesecima. Znam kako idu stvari i o tome ću pričati za nekoliko nedjelja. Miran sam i vjerujem u sebe", naveo je on.

Sportski direktor Dortmunda Mihael Cork rekao je za Sport1 da uprava kluba "sigurno ne razgovara" o tome da li bi Favr trebalo da ostane. On je naveo da se Favr sigurno pogrešno izrazio poslije utakmice, ali da su nejasnoće sada "vrlo jasno objašnjene".

Borusija Dortmund se drugu uzastopnu sezonu bori za titulu sa Bajernom, koji će najvjerovatnije osvojiti osmu uzastopnu titulu.

Bild je danas prenio da je uprava Dortmunda prethodnih mjeseci kontaktirala Nika Kovača, koji je u novembru dobio otkaz u Bajernu.

Kada je Favr nagovijestio da bi mogao da ode, legendarni fudbaler Bajerna Lotar Mateus je za Skaj rekao da je, "čim je to čuo, pomislio da će Favr da ode i da će Kovač preuzeti klub".

Favr je rekao da je ta izjava neprihvatljiva.

"Srećan sam u Dortmundu, imam ugovor do 2021. godine i želim da budem na klupi i sljedeće sezone", naveo je Favr.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније