Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.Mi. [ Mina ]

29. 05. 2020. 13:12   >>  13:11

TELEKOM PRVA LIGA

Sjutra nastavak fudbalskog šampionata

Telekom Prva crnogorska fudbalska liga biće nastavljena sjutra, 24. kolom, a sve utakmice biće odigrane u večernjim terminima, pod reflektorima.

Prvi put u istoriji elitnog klupskog fudbalskog takmičenja u Crnoj Gori, kompletno kolo odigraće se u noćnom tereminu.

Posljednje kolo odigrano je 7. marta, a odluka o obustavljanju svih fudbalskih takmičenja u Crnoj Gori zbog pandemije koronavirusa donijeta je šest dana kasnije.

U 20 sati počeće utakmice Budućnost - Grbalj, Kom - Sutjeska, Zeta - Rudar i Petrovac - OFK Titograd, dok će se 30 minuta kasnije sastatri Podgorica i Iskra.

Budućnost je, u trenutku prekida, imala 54 boda, 11 više od drugoplasirane Sutjeske.

Iskra je osvojila 37, Rudar 33, a Zeta tri boda manje.

Preostalih 13 kola biće odigrani u ubrzanom ritmu, srijeda – subota, do 28. jula, za kada su zakazani mečevi završne runde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније