Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 02. 2013. 18:45   >>  18:41 1

VELIKI ČOVJEK

Humani Vejn Runi

Vejn Runi je još jednom demantovao španske novinare koji su ga nazvali monstrumom.

On je inspirisan pričom 17-godišnjeg Kejdena Stivensona, koji boluje od cistične fibroze, odlučio da mu obezbijedi VIP tretman na predstojećoj utakmici sa Real Madridom.

Mladi Stivenson je postao poznat široj javnost poslije učešća u američkom "Idolu", što govori da ga teška bolest ne sprečava da uživa u životu, iako mu ljekari predviđaju da neće živjeti duže od 35. godine.

Vejna je ova priča dirnula i iz još jednog razloga, sem humanosti. Jedan od njegovih najboljih prijatelja iz djetinjstva Stiven Džonson, preminuo je prošlog septembra u 24. godini od iste bolesti. 

"Kejdane, tvoja priča me inspiriše, podsjeća me na jednog mog prijatelja koga više nema. Hvala ti što si hrabar i što si uporan u širenju svoje priče", napisao je reprezentativac engleske na svom "Twitter" profilu. 

Mladi Amerikanac je bio u šoku. 

"Bože, ne mogu da verujem da si mi 'tvitovao', Drago mi je da te inspirišem. I ti si meni velika inspiracija, odičan si igrač", napisao je Kejdan, da bo nešto kasnije napisao - "Ne mogu da verujem da sam upravo pričao sa Runijem. Imao je prijatelja koji ima istu bolest kao ja, zato me je potražio". 

Runi je obećao Kejdanu i njegovoj porodici poseban tretman na revanš meču protiv Real Madrida petog marta. Pored karata za meč, biće im plaćen hotel, ali i obilazak "Teatra snova" i upoznavanje sa legendama kluba. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније