Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 02. 2013. 19:10   >>  19:06

RIVALSTVO

Barton: Bekam je zvijezda, ali van terena

Rivalstvo između Olimpika iz Marseja i Pari Sen Žermena dobilo je novu dimenziju ulaskom prebogatih šeika u klub iz glavnog grada Francuske.

U "grad svjetlosti", kao na traci stižu zvijezde svjetskog fudbala, Havijer Patore, Ezekejl Laveci, Zlatan Ibrahimović, Dejvid Bekam, dok se u najvećoj luci bore za svoje mjesto pod suncem. Naredne nedjelje se očekuje da upravo Bekam debituje u najvećem derbiju Francuske, ali to ne plaši njegovog starog znanca iz Premijer lige Džoija Bartona.


„Pariz ima mnogo velikih imena i velikih igrača. Bekam je velika zvijezda van terena, ali na terenu i nije neki problem. Sada izaziva daleko manje straha nego što je to bio slučaj dok je igrao u Engleskoj. Bilo bi naivno koncentrisati se na Beksa“ , poručio je Barton.

Marsej je u zaostatku pet bodova u odnosu prvoplasirani PSŽ.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније