Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 06. 2020. 22:43   >>  22:41

VJERAN PRIMERI

Bejl ne želi da se vrati u Premijer ligu

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl ne želi da se vrati u Premijer ligu i najvjerovatnije će završiti karijeru u tom španskom klubu, rekao je danas njegov menadžer.

Bejl nije u dobrim odnosima sa trenerom Reala Zinedinom Zidanom i trebalo je prošlog ljeta da napusti klub, ali je propao transfer u Kinu.

"Ima veoma dobar stil života. Ne vidim zašto ne bi završio karijeru u Madridu", rekao je menadžer Džonatan Barnet, prenio je BBC.

Bejl je svojevremeno sa mnogo uspjeha igrao za Totenhem, a britanski mediji spekulisali su da bi Velšanin mogao da se vrati u taj klub ili da potpiše za Njukasl, kada crno-bijeli dobiju nove vlasnike.

Otkako je 2013. prešao u Real za tadašnji rekord od 85 miliona funti, Bejl je osvojio četiri Lige šampiona, titulu u španskom prvenstvu i Kup kralja, tri svjetska klupska prvenstva, tri Superkupa Uefa i Superkup Španije.

"Kao što sam uvijek govorio, on je prilično srećan u Madridu. To je život kakav on želi. Finansijski neće željeti ništa do kraja života, kao i njegova djeca i unuci. Osvojio je skoro sve na svijetu, osim Svjetskog prvenstva, ali nažalost igra za Vels pa su mu neke stvari van dometa", naveo je Barnet.

"Osvojio je sve drugo i da se vrati i igra (u Premijer ligi) bilo bi nevjerovatno, velika stvar. Mislim da u ovom trenutku on to ne želi. Srećan je što igra u Real Madridu", dodao je on.

Barnet je rekao i da ne očekuje da će pasti plate vrhunskim fudbalerima zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa, kao i da ne predviđa velike transfere ovog ljeta.

Upitan, da li je gotovo sa velikim transferima, Barnet je rekao: "Mislim da jeste kratkoročno, ali ne na duže i to će se vratiti".

"Tržišne vrijednosti će se vratiti. Morate da budete razumni i kažete: 'Ove godine to neću moći da platim i to neću uraditi'. Poslije narednog ugovora o televizijskim pravima, nadam se da će klubovi biti u boljoj poziciji ili kada se navijači vrate. Sponzorstva će se uvećati, sve te stvari će se vratiti. Ono što vidim je da možda klubovi moraju malo bolje da vode svoje poslove", naveo je Barnet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније